MAĞAZAMIZ

MAĞAZAMIZI
ZİYARET EDİN

Fetih Mah. Kösebey Sk
No:71/A, Ataşehir/İstanbul

Müşterilerimize değer veriyor, onları ciddiye alıyoruz.

SIK SIRULAN SORULAR

Farklı renkteki kumaşlarla nasıl bir uyum yakalamalıyım?

Kumaşları karıştırmak ve uyumlu hale getirmek kendi kişisel stilinizi ortaya çıkaracaktır. Bizler kendimizi nasıl giydiriyorsak aynı şekilde odalarımızı tasarlıyoruz. Size ilk adım olarak kareli kumaşlarla başlamanızı ve bu kumaşı çizgili kumaşla tamamlamanızı öneriyoruz. Eğer canlı bir renk eklemek istiyorsanız; kırmızı, deve kuşu tüyü bir yastık tecrübesini yaşayarak odanıza kişisel stilinizi hoş bir şekilde yansıtan renk ve doku katabilirsiniz. Kumaşları, desenleri ve renkleri bir arada kullanmaktan kaçınmayın. Farklı unsurların zenginliğini karıştırma ve dengelemede harmoni ve güzellik yattığını düşünüyoruz.

Evime ya da ofisime yeni bir renk katmak için neler yapmalıyım?

Eğer evinize yeni bir renk eklemeyi düşünüyorsanız, öncelikle tek bir odanızda denemelerde bulunmanızı tavsiye ediyoruz. Burada biraz eğlenin. Duvarları kırmızıya boyayın veya cilalı döşemeleri deneyin. Böylece nasıl bir görünümü seveceğinizi anlarsınız. Daha kolay bir yaklaşımla deneme yapmak için evinizdeki sanat eserlerini ya da aksesuarlarınızı bir araya getirin. Örneğin tün odanın görünümünü değiştirebilecek mavi porselen bir lamba, odanızı boyarken sizin için doğru bir ipucu olabilir. Tüm evinizi renklendirmek konusunda kararlıysanız, unutmayın renkleri evinize aşamalı olarak akıtmalısınız. Ayrıca renk seçimlerinizi bir seferde yapmak zorunda değilsiniz.

Bir odanın görünümünü nasıl değiştirebilirim?

Renk, bir odanın görünümünü değiştirmenin en kolay yoludur. Soğuk kış aylarında koyu renkleri kullanmak çok güzel sonuçlar verir. Farklı bir şeyler denemek isterseniz, beyazı; hardal sarısı, gösterişli devetüyü dokular ya da kahverengi tonlarıyla davetkar bir kış sığınağına dönüştürebilirsiniz. Evinize tam anlamıyla uyacak sevdiğiniz renkleri seçme sürecinin tadını çıkarın ve en önemlisi yeni bir şeyler denemekten korkmayın.

Kedi kumaşı nedir?

Evlerde yaşayan ve bu evlere gelen misafirler için de sorun olabilen tüyleri kolayca temizlemek mümkün hale gelir. Kedi ve köpeklerin tüylerini tutmayan ve kolay temizlenebilen Modokoda kedi kumaşı, firmanın üstün kalitesiyle kullanıcılara sunulur.

Modoka Kumaş‘ın leke tutmayan ve kedi tüyünü önleyen Modokoda kedi kumaşı, kedi ve köpek tüyü de tutmaz. Koltuk kumaşlarına yapışmayan bu tüyler kolayca temizlenebilir. Böylece sevimli dostların dökülen tüyleri sahipleri için herhangi bir sorun oluşturmaz. Hem evcil hayvan tüyü hem de diğer kir ve lekeleri tutmayan bu kumaşların temizliği oldukça kolaydır. Pratik bir kullanım imkanı sunan ve kaliteli olan bu koltuk kumaşları firma tarafından kullanıcılarına sunulur.

Detaylar için BURAYA bakınız

Kedi tüyünü önleyen koltuk kumaşı var mı?

Kedi tüyünü önleyen koltuk kumaşları tercihi yapılırsa, koltuk kumaşlarını sık sık tüylerden arındırmaya gerek kalmaz. Evlerde yaşayan ve bu evlere gelen misafirler için de sorun olabilen tüyleri kolayca temizlemek mümkün hale gelir. Kedi ve köpeklerin tüylerini tutmayan ve kolay temizlenebilen bu koltuk kumaşları, firmanın üstün kalitesiyle kullanıcılara sunulur

Tüy tutan kumaş çeşitlerini kullanan bireyler, kedilerinin ve köpeklerinin tüylerini temizlemekte zorlanırlar. Bu nedenle ELSA KUMAŞ‘ın sunduğu kedi ve köpek tüyü tutmayan kumaşları müşterilerimizin kullanımına sunuyoruz

Detaylar için BURAYA bakınız

Bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz

ELSA KUMAŞ İLETİŞİM FORMU